<

Зеленський та Єрмак лікуються від коронавірусу у Феофанії

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:17 | 12.11.2020 / Новини / , /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні

Президент Володимир Зеленський та глава його Офісу Андрій Єрмак, у яких підтвердили COVID-19, перебувають в ізольованих палатах лікарні «Феофанія».

Про це в інтерв’ю «УП» розповів радник очільника Офісу президента Михайло Подоляк, – передає Громадське.

«Усе достатньо суворо, регламентовано протоколом. Вони у «Феофанії». Там є обладнаний спеціальний кабінет, в якому президент може проводити наради», — зазначив радник.

Він додав, що Зеленський проводить відеозустрічі, в його ізольованій палаті встановили спецзв’язок. Єрмак також перебуває в окремій палаті, але в нього немає спецзв’язку.

«У них там стандартний графік. Єдине обмеження — це ізоляція, нікого поряд немає. Тобто ніхто з помічників не перебуває з президентом чи главою Офісу, вони в комунікаційному офлайні», — пояснив Подоляк.

Зеленський із Єрмаком також не бачаться, вони спілкуються телефоном. Крім того, президент не контактує з дружиною Оленою Зеленською, яка вже раніше перехворіла.

Речниця президента Юлія Мендель також підтвердила, що Зеленський і Єрмак у лікарні. За її словами, спершу президент поїхав з Офісу додому, а вже у вівторок, 10-го листопада, перебрався до лікарні. Обидвоє політиків мають легкі симптоми хвороби.

«Там кращі умови для самоізоляції та догляду за пацієнтами з коронавірусною інфекцією», — зазначила Мендель. Вона додала, що з Ангелою Меркель Зеленський спілкувався вже з лікарні.

Нагадаємо, 11-го листопада голова Верховної Ради Дмитро Разумков повідомив про позитивний тест на коронавірус, який він отримав.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок
22 Квітня, Понеділок