<

Зеленський призначив заступником голови СБУ колишнього в.о начальника Служби безпеки Волині

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:27 | 5.07.2019 / Новини / /
Перегляди
8
/ Коментарі відсутні

Президент України Володимир Зеленський підписав укази про призначення двох заступників голови Служби безпеки – Анатолія Дублика та Олександра Карпенка. Останній своєю чергою виконував обов’язки начальника Служби безпеки Волині.

Тексти указів №478 та №479 від 4 липня 2019 року опубліковані на сайті президента, – передає 24-тий канал.

Одним з новопризначених заступників голови СБУ став звільнений Петром Порошенком у 2017 році генерал-майор Анатолій Дублик.

У період 2014-2017 років працював начальником Департаменту захисту національної державності Служби безпеки України. У березні 2015 року полковнику Дублику присвоїли військове звання генерал-майора. Був звільнений з посади голови департаменту СБУ у 2017 році за указом Петра Порошенка.

Ще одним заступником голови Служби безпеки став Олександр Карпенко. Перед цим Володимир Зеленський звільнив його з посади начальника Головного управління СБУ в Донецькій та Луганській областях.

На посаду начальника Головного управління СБУ в Донецькій та Луганській областях Олександр Карпенко був призначений у жовтні 2018 року указом п’ятого президента України Петра Порошенка. За 2 місяці до того Порошенко своїм указом присвоїв Карпенку військове звання генерал-майора.

До цього правоохоронець працював заступником начальника Управління СБУ в Донецькій області та виконуючим обов’язки начальника Служби безпеки Волині.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер