<

Зеленський поділився сімейними фото та вперше показав сина

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:29 | 2.06.2019 / Новини / /
Перегляди
346
/ 1 коментар

На честь Дня захисту дітей, що відзначається в Україні 1 липня, президент України Володимир Зеленський показав зворушливі сімейні фото у повному складі.

Нове фото Зеленський та його дружина опублікували на своїх сторінках в Instagram, – передає 24-тий канал.

У новій фотосесії президент України знявся зі своєю дружиною Оленою, 15-річною дочкою Олександрою і 6-річним сином Кирилом. Додамо, що молодшу дитину Володимир показав вперше.

«Щоб краще розуміти дітей, треба інколи й самому ставати дитиною. Давайте залишимо нашим дітям країну, якою вони будуть пишатися!» – зазначив у підписі Зеленський.

Не менш зворушливий допис написала перша леді України, яка подякувала своїм дітям за те, що “нас з татом захищають своєю любов‘ю”.

“Дорогі дорослі, давайте будемо говорити про це не лише сьогодні, а кожного дня, кожної миті пам’ятати, що діти потребують нашої любові, турботи та підтримки. Давайте пам’ятати, що діти – це наше майбутнє, наше продовження, наш завтрашній день, та робити все від нас залежне, щоб в усіх дітей було щасливе, безпечне, повноцінне дитинство. Адже щасливі дорослі виростають з щасливих дітей”, – написала дружина Володимира Зеленського.

Додамо, що для фотосесії Олена Зеленська вибрала довге плаття-сорочку блакитно-білих відтінків та підкреслила струнку талію поясом.




один коментар
  1. Сім’я повинна бути сім’єю, а робота роботою. Коли вже люди зрозуміють що їхнє життя залеж ить не від сімейного щастя президента, а від його розуму.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок