<

Зеленський підписав закон, що дозволить ОДА залучити кредитні кошти на ремонт доріг

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:58 | 28.06.2020 / Новини / /
Перегляди
5
/ Коментарі відсутні

Президент Володимир Зеленський підписав закон, завдяки якому обласні державні адміністрації зможуть залучити додаткове фінансування у вигляді кредитних коштів на ремонти доріг місцевого значення у 2020 році.

Про це повідомляє пресслужба Офісу президента.

Згідно з документом, 90% загального обсягу субвенції розподіляється між місцевими бюджетами (крім бюджету Києва). Розмір субвенції залежатиме від протяжності автомобільних доріг місцевого значення в адміністративно-територіальній одиниці станом на 1 січня року, що передує плановому.

Ці кошти можуть спрямувати на будівництво, реконструкцію, ремонт і утримання вулиць та доріг комунальної власності в населених пунктах у розмірі не більше 20% обсягу такої субвенції.

Також ці кошти можна використати на погашення та обслуговування місцевого боргу за місцевими внутрішніми й зовнішніми запозиченнями.

Йдеться про ті позики, які були потрібні для виконання ремонтно-будівельних робіт на автомобільних дорогах загального користування місцевого значення та комунальної власності у розмірі не більше 30% обсягу такої субвенції

Цей законопроєкт Верховна Рада ухвалила 4 червня 2020 року.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа