<

Зеленський підписав указ про синхронізацію баз митниць з сусідніми країнами

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:53 | 11.07.2019 / Новини / /
Перегляди
2
/ коментарі 2

Президент України Володимир Зеленський підписав указ, який дозволить синхронізувати бази даних української митниці з базами сусідніх країн. Синхронізація баз даних з сусідніми країнами має вирішити проблему контрабанди.

Про це заявив заступник керівника офісу президента України Олексій Гончарук під час брифінгу, – інформує НСН.

Як зазначив Гончарук, синхронізація має відбутись в цьому році.

“Президент своїм указом наголосив на тому, що уряду вже зараз необхідно вжити заходів, щоб вже в цьому році була можлива синхронізація баз даних з іншими країнами. Це істотно вирішить проблему контрабанди”, – сказав він.

Заступник керівника офісу президента повідомив, що Зеленський обговорював цю проблему європейськими партнерами під час саміту Україна-ЄС.

Гончарук заявив, що, з одного боку, на митних пунктах потрібно встановити обладнання і сканери, щоб просвічувати контейнери і запломбовані вантажні автомобілі.

“З іншого боку ІТ-систему, яка б дозволяла збирати статистику і управляти ризиками в масштабах митниці”, – додав він.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський підписав указ для запобігання створенню перешкод для бізнесу на митниці. Як заявив заступник керівника офісу президента України Олексій Гончарук, суть указу зводиться до вирішення тактичних речей.




коментарів: 2
  1. Ну що, закінчились заробіітки на такс фрі? Правильно. Пора братися за лопату і працювати. В цьому зе молодець. Гарний подарунок своім виборцям. Будемо поповнювати бюджет.

  2. будем поповнювати бюджет Польщи-бо зараз ще бильше поидуть. але и з тими ТАХами то наповнювали бюджет митникив(их кармани).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця