<

Зеленський і Туск відвідали Станицю Луганську: подробиці візиту

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:28 | 7.07.2019 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Президент України Володимир Зеленський і Президент Європейської ради Дональд Туск побували у районі розведення сил і засобів №1 в Станиці Луганській.

Про це розповідає УНН із посиланням на прес-центр ООС.

Як повідомили у прес-центрі, під час візиту високих гостей супроводжували Начальник Генерального штабу — Головнокомандувач Збройних сил України генерал-лейтенант Руслан Хомчак, Командувач Об’єднаних сил генерал-лейтенант Олександр Сирський та голова Державної прикордонної служби України Сергій Дайнеко.

“На КПВВ Станиця Луганська генерал-лейтенант Олександр Сирський ознайомив Володимира Зеленського та Дональда Туска з поточною ситуацією на цій ділянці. Також, Президент України та Президент Європейської ради поспілкувалися з представниками Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ та місцевими мешканцями. А також ознайомилися з гуманітарними проектами, що реалізуються за підтримки ЄС”, – йдеться у повідомленні.

На території КПВВ голова держави зробив зупинку, аби вшанувати пам’ять і покласти квіти до пам’ятного знаку українським воїнам, які загинули у боях з російськими окупантами.

За даними прес-центру, “високим гостям були представлені результати роботи груп розмінування: беззаперечні докази російської агресії у вигляді рештків ворожих боєприпасів, знайдених піротехнічними групами”.

“Також, верховний головнокомандувач особисто перевірив нові позиції сил ООС на ділянці розведення. Висока делегація мала нагоду переконатися у тому, що українська сторона неухильно виконує міжнародні договори та пункти Мінських домовленостей”, – йдеться у повідомленні.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер