<

Зеленського помітили на відпочинку в Омані: в ОП стверджують, що поїздка – робоча

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:42 | 5.01.2020 / Новини / /
Перегляди
1
/ коментарів 8

Вранці 5-го січня президента України Володимира Зеленського разом з родиною помітили на відпочинку в Омані в найдорожчому п’ятизірковому готелі. 

Про поїздку Зеленського повідомили на сайті Офісу президента України 

За повідомленням ОП, в Омані у глави держави найближчими днями заплановані зустрічі на найвищому рівні.

“В Омані Володимир Зеленський обговорить торговельно-економічну співпрацю двох країн, зміцнення дипломатичних відносин та залучення інвестицій в Україну”, – йдеться у повідомленні ОП.

Зазначають, що з України Зеленський полетів рейсовим літаком за власні кошти. 

За даними видання Страна.ua, на Аравійському півострові Зеленський відпочиває поблизу столиці Оману – міста Маскат, та мешкає у 5-зірковому готелі Al Bustan Palace Ritz-Carlton Hotel. Цей заклад – один з найрозкішніших в Омані. Вартість однієї ночі доходить до 4000 євро (якщо жити в президентському люксі).




коментарів: 8
    • В першу чергу він президент держави, верховний головнокомандувач ЗСУ. Він вже не комік з 95 кварталу. Так відпочивати зараз він не має права.

  1. Шось не бачу смороду по аналоії з Порошенком на Мальдівах? Чи цьому можна, га, “горда нація”?

  2. Тож треба так навчитися брехати, мол діла в Омані рішає. А де,брехуни, інші офіцвйні особи: міністри, представники посольства? Янелох вже 8 місяць відпочиває: то у Фрпнціі, то в Японіі, то в Канаді. А в окопах на Донбасі в гумових чоботах не хотів би відпочити? Та і в церкву варто би було сходити. Різдво все таки його народ святкує в якого він “слуга”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа