<

Збирає з українців пожертви: матушка з Камінь-Каширщини «засвітилась» на російському телебаченні

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:33 | 14.10.2022 / Новини / , , , /
Перегляди
613
/ Коментарі відсутні

Уродженка Волині, яка з чоловіком-священником поїхала шість років тому до росії, має не тільки українське коріння, а й українську банківську картку, куди, не соромлячись, закликає жертвувати кошти на свою самодіяльність і храм.

Про це пише VSN.

Раніше, ексстудентка духовної семінарії з Камінь-Каширського району, дружина священника Московського патріархату матушка Валентина Корнієнко «засвітилась» на російському ток-шоу.

Там вона розповіла про українське коріння і про те, що в Україні залишилась її родина, у тому числі її матір, яка мала великий вплив на жінку у плані релігійності. А ще зі сльозами на очах Корнієнко розповідала, що не може зараз приїхати до рідних.

Повідомлялося, що жінка з сім’єю шість років тому (тобто вже після анексії Криму та початку війни на сході України) виїхала у Сибір, в Тюменську область.

Як з’ясувалося, жінка має власний ютуб-канал, вона співає і викладає туди свої відеокліпи. У неї – тисячна аудиторія, а деякі її відео набирають мільйони переглядів.

В описі відео жінка, не соромлячись, вказує картковий рахунок українського Приватбанку для пожертв у гривнях. І ці реквізити вона вказує навіть зараз – після повномасштабного вторгнення. Наприклад, останнє відео залите на канал 12-го жовтня. 

За декілька годин його подивилась майже тисяча людей. В описі до відео – також вказаний гривневий рахунок для пожертв. На цю картку Корнієнко, мабуть, і скидають українську валюту, інакше навіщо його вказувати.

Вона не соромиться навіть просити пожертви і в земляків з Камінь-Каширщини, яка ледь не щотижня в жалобі за захисниками, загиблими від рук окупантів.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер
17 Квітня, Середа