<

Збував психотропи через телеграм: у Луцьку затримали наркозакладчика

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:42 | 15.02.2021 / Новини / /
Перегляди
7
/ Коментарі відсутні

У суботу, 13-го лютого, правоохоронці біля одного із поштових відділень Луцька затримали 33-річного мешканця Миколаївської області. В коробці, яку тільки отримав чоловік, правоохоронці виявили близько 200 г психотропної речовини Альфа «PVP».

Психотропи вилучили, – повідомляє поліція Волинської області.

Попередньо встановлено, що зловмисник забезпечував функціонування телеграм-каналу, через який шукав потенційних клієнтів. Далі – фасував наркотичні та психотропні речовини, робив закладки на території Луцька.  

Поліцейські провели обшук в орендованій кімнаті. Там вилучили 6 згортків з психотропною речовиною Альфа «PVP», психотропні речовини насипом, згорток із канабісом. Окрім цього у правопорушника виявили електронні ваги, 1000 зіп-пакетів та ніж. Усе це направили для проведення необхідних експертиз до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичний центру.

За попередніми даними, вартість вилучених психотропних речовин та наркотичних засобів за цінами «чорного» ринку становить близько 150 000 грн.

Наркозакладчика затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Дії правопорушника кваліфікують за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання з метою збуту, якщо предметом таких дій були наркотичні засоби, психотропні речовини або їх аналоги у великих розмірах чи особливо небезпечні наркотичні засоби).

Йому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення. 15-го лютого наркоторговцю обиратимуть запобіжних захід. Слідчі дії тривають.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер