<

Зброю, які вилучили на Волині переплавили на брухт у Горохові

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:19 | 25.07.2019 / Новини / /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні

25 липня на ливарно-механічному підприємстві у Горохові переплавили на брухт 13 одиниць різноманітної зброї, яку вилучили поліцейські Волині в ході розслідування кримінальних проваджень та добровільно здали громадяни. 

Зокрема, знищено дві гладкоствольні рушниці, три стартових пістолети, нарізну зброю, а також сім одиниць холодної зброї. Окрім цього, на спеціальному полігоні в селі Сокиричі Ківерцівського району утилізовано понад дві тисячі набоїв, – повідомляє поліція Волині.

Поліція наголошує, що за незаконне зберігання зброї, боєприпасів, вибухівки законом передбачено кримінальну відповідальність. Зокрема, санкція статті 263 Кримінального кодексу України, визначає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Звертаємо також увагу, що у випадку добровільної здачі зброї в органи та підрозділи поліції громадян звільняють від кримінальної відповідальності.

З питань добровільної здачі зброї та її реєстрації у законному порядку необхідно звертатись у відділи та відділення поліції за місцем проживання. Телефон сектору з контролю за обігом зброї у сфері дозвільної системи Головного управління Національної поліції у Волинській області: 74-20-69; 74-22-29. 




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок