<

Збрехав про замінування пункту пропуску на держкордоні: жителю Любешівського району загрожує до шести років в’язниці

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:20 | 23.04.2020 / Новини / /
Перегляди
180
/ Коментарі відсутні

22-го квітня близько 22:00 години до чергової частини Любешівського відділення поліції надійшло анонімне повідомлення про замінування пункту пропуску через державний кордон України. Інформація не підтвердилась, у неправдивому виклику підозрюють мешканця Любешівського району.

Про це інформує сектор комунікації поліції Волині.

На місце події виїхали слідчо-оперативна група, керівництво Любешівського відділення поліції, спеціалісти вибухотехнічного відділу поліції та співробітники Державної служби з надзвичайних ситуацій. Після обстеження приміщень і території пункту  пропуску  правоохоронці вибухових пристроїв не виявили.

Співробітники сектору кримінальної поліції оперативно встановили причетність до скоєння правопорушення 33-річного мешканця Любешівського району. Правопорушник перебував у стані алкогольного сп’яніння та вирішив пожартувати.  

Слідчі за цим фактом відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 259 Кримінального кодексу України. Йдеться про завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян. Санкція статті передбачає покарання від двох до шести років позбавлення волі. Триває слідство. 




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця