<

Збірну України з футболу U-20 нагородили в Києві за перемогу на Чемпіонаті світу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
02:07 | 17.06.2019 / Новини / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Юнацьку збірну України з футболу по приїзду в Київ із Польщі нагородили медалями Української асоціації футболу «За заслуги» та званнями майстрів спорту України міжнародного рівня.

Про це повідомляє радіо Свобода.

Церемонія нагородження пройшла в Будинку футболу майже одразу після повернення футболістів на батьківщину з перемогою на Чемпіонаті світу серед гравців віком до 20 років.

Футболісти отримали відзнаки з рук народного депутата, президента Федерації футболу України Андрія Павелка і міністра молоді та спорту Ігоря Жданова.

Окрім гравців, медалі від УАФ «За заслуги» також отримали тренерський склад збірної на чолі з Олександром Петраковим і персонал, зокрема головний лікар В’ячеслав Попов і менеджер команди Олексій Некрасов.

Голова Національного олімпійського комітету Сергій Бубка побажав футболістам не зупинятися на досягнутому.

«Я хотів би побажати, щоб це був ваш перший крок до вашої великої перемоги на Чемпіонаті світу. Ви повинні мріяти, повинні продовжувати робити все для того, щоб досягнути своєї мети. Я впевнений, що кожен гравець мріє стати чемпіоном світу. Не в категорії до 20-ти – це чудово, це супер, ви вам дуже вдячні за всі емоції, які ви подарували всій Україні, всім нашим громадянам – але я хотів би побажати Андрію Васильовичу і всьому тренерському складу стати чемпіонами світу – це можливо і потрібно», – сказав Бубка.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця