<

Збірна України розгромила Вірменію в матчі Ліги націй

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:25 | 24.09.2022 / Новини / , /
Перегляди
113
/ коментарі 2

24-го вересня у Єревані збірна України перемогла Вірменію у 5-му турі Ліги націй.

Про це повідомляє Еспресо.TV

У Єревані команду Олександра Петракова на 22-й хвилині вперед вивів Олександр Тимчик. На 57-й хвилині перевагу українців у рахунку збільшив Олександр Зубков.

До розгромного рахунок на 69-й хвилині довів Артем Довбик. Українці на цьому не зупинилися і на 81-й хвилині забили четвертий гол зусиллями Данила Ігнатенка. Ще за 3 хвилини Довбвик зробив дубль та продовжив побиття господарів поля.  

Україна перемогла Вірменію 5:0, набрала 10 очок та вийшла на перше місце в групі 1 другого дивізіону Ліги націй. Вірмени мають 3 пункти та займають четверту позицію. Шотландія з 9 балами – друга, Ірландія з 4 очками – третя. 

Шотландці сьогодні в 5-му турі приймають у Глазго ірландців. Матч розпочнеться о 21:45. У вирішальному турі Україна зіграє проти Шотландії у польському Кракові. 

Переможець групи у наступному сезоні зіграє у найсильнішому дивізіоні Ліги націй, остання команда – вилетить до третього.    

Ліга націй 

Дивізіон B. Група 1

5-й тур 

Вірменія – Україна 0:5

Голи: Тимчик,22, Зубков, 57, Довбик, 69, 84, Ігнатенко, 81  

Вірменія: Юрченко – Амбарцумян, Мкоян (Восканян, 75), Чалишир, Маргарян (Арарат, 75) – Дашян, Барсегян (Шагоян, 63), Григорян, Байрамян – Бічахчян (Арутюнян, 46), Селарян

Україна: Лунін – Забарний, Кривцов (Матвієнко, 76), Качараба – Тимчик, Сидорчук (Піхальонок, 46), Ігнатенко, Миколенко – Циганков (Ярмоленко, 67), Яремчук (Довбик, 67), Зубков (Мудрик, 72)

Попередження: Сидорчук, 30




коментарів: 2
  1. Так би ще скО´там в наступному та заключному матчі Ліги Націй. Необхідний реванш за позорну розгромну нещодавню поразку

  2. Це те саме шо Усик якогось бомжа-алкаша побив би.
    Приводу для гордості – ЗЕРО

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця