<

Збірна України з футболу серед ветеранів грала з Володимир-Волинською командою

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:31 | 30.09.2016 / Володимир / , /
Перегляди
54
/ коментарів 6

30-го вересня сталася довгоочікувана для Володимир-Волинських футбольних вболівальників подія: матч в підтримку українських військових у зоні АТО та з нагоди 9-ої річниці створення Володимир-Волинської  Федерації футболу між національною збірною України серед ветеранів та місцевою командою АФК “Володимир”. 

Грали команди на центральному стадіоні міста «Олімп», який зібрав повні трибуни вболівальників. Які нетерпляче чекали на футбольне свято організоване Олегом Собуцьким (співзасновник ТОВ “Агробізнес”), Андрієм Павелко (президент ФФУ),  Валерієм Дібровою (директор ТОВ “П’ятидні”) та Миколою Юнаком (президент місцевої ФФ).

На зелене поле у складі збірної вийшли Сергій Нагорняк, Едуард Цихмейструк, Іван Яремчук, Віктор Мороз, Артем Яшкін, Сергій Коновалов, Всеволод Романенко, Олег Собуцький, Віталій Самойлов, Андрій Оксимець, Олександр Венглинський та інші відомі гравці минулих років. Очолюють команду зірок видатні тренери – Анатолій Дем’яненко та Володимир Лозинський. Також особливо вітали вболівальники ще одного відомого українського тренера Мирона Маркевича, який цього разу виступав в амплуа гравця.

Володимирську команду представили: Сергій Стецюк, Іван Гомза, Микола Юнак, Федір Кікінчук, Ігор Мосурець, Ігор Барабаш, Андрій Самусєв, Олександр Самусєв, Анатолій Терещук, Андрій Драголюк, Едуард Матвійчук, Андрій Франчук, Юрій Олексюк, Віктор Сквіра, Олександр Павлусенко, Сергій Чавлюк, Володимир Долгов, Євген Мазур та Євген Багдасаров. 

Були на матчі й Герої нашого часу – учасники АТО та військовослужбовці. Адже зустріч проходила під егідою підтримки української армії в зоні АТО.

Це їхнє свято, людей, які захищають нас та нашу країну, куди б не приїжджала наша команда, всюди зустрічаємося з військовими, приділяємо їм увагу й дякуємо за службу Батьківщині. Зараз у країні такий час, такі розставлені пріоритети, – зазначив куратор ветеранської збірної Олег Собуцький

За півроку від дня заснування збірної, зірковий колектив вже провів близько двадцяти дружніх зустрічей, в тому числі дві в зоні АТО — у Волновасі та Попасній. Були й матчі на нашій Хмельниччині — 2-го серпня на день ПДВ у Хмельницьку проти військових 8-го полку спецназу та 24-го серпня у Волочиську на ювілей Незалежності України.

img_0698

img_0710

img_0705

img_0712

img_0713

img_0730

img_0734

img_0745
img_0766

img_0779




коментарів: 6
  1. Супер!!! Тільки мінус автору статті. В третьому абзаці згадано про “шетіпевчан” значить дана замітка “передерта”(недогледів).
    Розумію що основне тут “подія”, але який результат матчу?

  2. Чесно виправив, і дійсно Мирона Маркевича вітали особливо. був там, бачив, чув особито. Вибачте, що пропустив цей момент. результат матчу 5-0 на користь ветеранів збірної.

  3. Майстерність не забувається ніколи .Приємно було подивитись на гру і не в рахунку діло .

  4. Матвійчук і Чавлюк не грали, бо були в Польші на турнірі, де виграли перше місце.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця