<

Збірна України у Лізі Націй перемогла Чехію і вийшла в еліт-групу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
00:02 | 17.10.2018 / Новини /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

Збірна України з футболу переграла з рахунком 1:0 команду Чехії та завоювала путівку до півфіналу Ліги B Ліги націй, а також право грати в елітній групі турніру наступного розіграшу.

Господарі поля з перших хвилин позначили перевагу на полі, завдяки чому незабаром почали створювати моменти біля чужих воріт. Вже на 10-й хвилині Євген Коноплянка знайшов подачею Романа Яремчука на ближній стійці, а нападник, зігравши на випередження, пробив мимо – пише НВ.

Пізніше Яремчук втратив ще один шанс для того, щоб відзначитися голом. Не забарився навіс з правого флангу, форвард виграв дуель у повітрі у візаві, але не влучив у нижній кут воріт.

На 18-му обороті секундної стрілки супермомент створили гості, коли Якуб Янкто вирвався один на один з Андрієм П’ятовим під кутом і намагався пробити між ніг воротарю, але той парирував удар.

https://twitter.com/i/status/1052283749235351557

По завершенні півгодини гри українці за допомогою Руслана Малиновського знову не використали можливість забити у ворота суперника, але 43-й хвилині півзахисник виправився. Це Яремчук отримав м’яч спиною до воріт на лінії штрафного та відкинув назад партнеру, який потужним ударом з лівої поклав м’яч у нижній кут.

Після перерви господарі грали другим номером, діючи переважно на контратаках. В одному з таких епізодів гості могли пропустити другий м’яч, коли Віктор Циганков вивалився один на один з Павленкою, але не зміг його переграти.

Проте, Україна втримала перемогу з мінімальним рахунком і за тур до завершення групового етапу вийшла до півфіналу Ліги B, а також до еліти Ліги націй наступного турніру.

Україна – Чехія 1:0
Гол: Малиновський, 43

Україна: П’ятов – Караваєв, Бурда, Ракицький, Матвієнко – Степаненко, Малиновський (Зінченко, 85) – Ярмоленко, Марлос, Коноплянка (Циганков, 69) – Яремчук

Чехія: Павленка – Г. Селассіє, Челюстка, Брабець, Новак – Павелка, Барак – Видра (Змргал, 66), Дочкал, Янкто (Шурал, 80) – Шик (Кременчік, 73)

Попереджені: Ракицький – Челюстка, Павелка




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер