<

Збірку Світлани Костюк “Зцілення любов’ю” презентували в Нововолинському ліцеї-інтернаті

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:27 | 21.12.2016 / Нововолинськ / , , /
Перегляди
17
/ Коментарі відсутні

21-го грудня у Нововолинському ліцеї-інтернаті Волинської обласної ради відбулася презентація збірки поетеси Світлани Костюк “Зцілення любов’ю”.

Поетичну збірку презентували ліцеїсти, які подарували присутнім глибину роздумів, радість від цілющих джерел поетичного слова Світлани Костюк, а ще – особливу душевну ауру.

Слово за словом, згадуючи біографічні дані поетеси, учні підійшли до нової книги та зачитали вірші, які проникли у саме серце слухача. Основна тематика поезій – любов до людей, життя, природи, батьківщини, шукання змісту буття.

“Світлану Степанівну ми всі знаємо і любимо. Донедавна вона вела у ліцеї заняття в поетичній студії. Надзвичайно скромна жінка, її особливо шанували ті, хто пише вірші.

Юні поети страшно ображаються, коли їх редагують та намагаються щось змінити у віршованих творах їхнього авторства, проте у Світлани Костюк є талант не тільки поетичний. Окрім того, що це великий поет, вона ще й великий педагог, який вміє знайти підхід до дітей.

Світлана Степанівна мала намір проводити у нас відкритий захід, але стан її здоров’я зараз не дозволяє цього робити. І ми вирішили привітати її таким чином разом з тим і з наступаючими святами. Скажу особисто про себе: я закохалася у поезію цієї жінки”, – каже педагог Олена Сироватка.

Читання поезій учнями ліцею вдало чергувалося з музичними композиціями та відеозаписами. Зокрема, прозвучали вірші пані Світлани, покладені на музику композиторами.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер