<

Міська влада збільшила фінансування для військової частини у Володимир-Волинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:53 | 9.09.2015 / Новини /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні

Рішення про дофінансування війської частини А1008 Володимир-Волинського МВ (з обслуговуванням міста та району) УМВСУ у Волинській області, на черговій сесії, 9 вересня, затвердила міська рада. Так, було вирішено збільшити витрати на військову частина із 100 тисяч на 190 тисяч гривень.

З причини недостатнього фінансування зі сторони держави, через дефіцит державного бюджету,  постало питання у здійсненні додаткогового фінансування “Програми матеріально – технічного забезпеченя військової частини А 1008, Володимир-Волинського ОРВК на 2016 рік” із міського бюджету.

Метою додаткового фінансування є матеріально-технічне забезпечення потреб особового складу військової частини, у якій проходять службу жителі міста. Зокрема, планується укомплектувати військову частину достатньою кількістю засобами захисту, зв’язку, живлення, предметами речового майна і військового спорядження, медикаментами, медичним обладнання.

Передбачаються витрати для доставки громадян, що будуть призвані за мобілізацією до військових частин. Також, за ці кошти планується постійно підтримувати боєготовність та ефективне виконання завдань щодо захисту державного суверинітету і незалежності України.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер