<

Заява штабу блокади щодо силового варіанту розгону активістів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:03 | 3.03.2017 / Новини / , /
Перегляди
3
/ коментарі 2

У мережі Фейсбук з’явився пост – заява штабу блокади торгівлі з окупантами щодо силового варіанту розгону активістів.

Ніч на редутах пройшла спокійно. За інформацією Штабу блокади торгівлі з окупантами, у готовності для участі в акції силового розгону Блокади перебувають понад 1000 осіб строковиків НГУ (ВВ) – ТРК Схід, Захід, Центр. Ввечері 2 березня була віддана команда на передислокацію частин 3011 (Кривий Ріг), 3029 (Запоріжжя) 3005, 3017 (Харків), а також зведеної групі НГУ з Києва. Кінцеві точки маршрутів – Костянтинівка, Бахмут, Лисичанськ, – йдеться у заяві.

Після оприлюднення даної інформації волонтерами, частинам 3005 і 3017 була дана команда здати амуніцію і повернутися в казарми до ранку 03.03. Близько 20:00 02.03 колони частин НГУ 3011 та 3029 були зупинені в полях, а потім, вже вночі, отримали наказ на повернення в пункти постійної дислокації. З Дніпра в Покровськ були перекинуті 3 автобуси людей у цивільному у супроводі машин поліції з маячками. Зведена Київська група НГУ станом на ранок 03.03 поки не виїхала. Штаб також має інформацію, що на підприємствах, що належать Ахметову, Новинському, Олександру Януковичу, Нусенкису, продовжується формування груп з числа працівників підприємств та охоронних фірм для протидії учасникам Блокади.

В розпорядженні Штабу є оперативні плани штурму Редутів силами НГУ, МВС, “народним ополченням” з числа працівників вищевказаних підприємств. Штурм повинен послідувати після “побутової сварки” між прихильниками і супротивниками Блокади, яка повинна пройти з застосуванням вогнепальної зброї. Після цього, “для забезпечення громадського порядку”, всі три основні Редути району Блокади будуть взяті під контроль частинами НГУ; сам штурм і силову протидію доручено виконати “невстановленим особам у цивільному”. Штаб Блокади заявляє про готовність до протидії цим провокаціям і, в разі реалізації зазначеного сценарію, перемістити редути Блокади в “сіру зону” і стати на комунікаціях поруч з нашими бойовими побратимами з ЗСУ.

Штаб закликає патріотів України, а також проукраїнські патріотичні організації стати плечем до плеча поруч на Редутах Блокади торгівлі з окупантами.




коментарів: 2
  1. треба покликати на допомогу ЛДНР, бо вони теж оголосили блокаду з свого боку. Спільними зусиллями блокада вистоїть ! Цирк на дроті…

  2. хто в Україні живе, то той вже в цирку не сміється.Кароч, дурдом “ВЕСЕЛКА”. Тепер вже весь світ зрозумів чого ми бідні…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота