<

Завищення цін: у Володимирі просять повідомляти про недобросовісних продавців

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:15 | 28.02.2022 / Новини / , /
Перегляди
2262
/ Коментарі відсутні

Місцеві підприємці та мешканці виявили значне здорожчання цін на деякі продукти у Володимирі.

Із проханням не підвищувати ціни та виявляти недобросовісних продавців звернувся міський голова Володимира Ігор Пальонка.

“Зараз, як ніколи, важливо забезпечити продуктами харчування нашу громаду та не підвищувати ціни на соціально значущі товари. Сподіваюсь на вашу громадянську позицію, адже, лише гуртуючись, і підтримуючи один одного, ми переможемо ворога.

Сьогодні отримали численні дзвінки від місцевих підприємців щодо здорожчання оптових закупівельних цін на продукти харчування. У межах своєї компетенції та, залучаючи представників Держпродспоживслужби, вдалося домовитися з окремими підприємцями про зниження оптових цін на ряд товарів – зокрема, крупи, борошно, консерви”, – повідомив Пальонка.

Відповідне звернення до виробників та реалізаторів харчових продуктів щодо неприпустимості підвищення цін на хліб та інші продукти також оприлюднено на сайті Держпродспоживслужби.

Мер закликає, щоб ціни на продукти харчування залишалися на рівні цін, встановлених на 23-го лютого.

Якщо ви виявили неправомірне підвищення цін, повідомте Держпродспоживслужбу або її територіальні органи. Зробити це можна:

  • за допомогою електронної пошти info@dpss.gov.ua;
  • за телефонами (050) 230 04 28, +380 (96) 000 98 23;

Також ви можете звернутися до територіальних органів Держпродспоживслужби, контакти яких можна знайти на сайті. У зверненні необхідно чітко зазначити найменування та адресу магазину й назву населеного пункту.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа