<

Завдяки волинській митниці бюджет поповнився на 6 мільйонів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:33 | 19.01.2017 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Волинські фіскали “заробили” для бюджету 6,6 мільйона гривень.

За результатами досудових розслідувань щодо порушень у митно-податковій сфері бюджету відшкодували понад 6,6 мільйона гривень збитків, – повідомляє Волинь 24 з посиланням на прес-службу СУ ФР ГУ ДФС у Волинській області.

У 2016 році слідчі слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Волинській області розпочали 97 досудових розслідувань, з яких 73 внесено слідчими до ЄРДР вперше: із загальної кількості досудових розслідувань 30 відсотків – це кримінальні провадження про тяжкі злочини економічно-фінансового характеру.

Важливо, що за результатами закінчених волинськими слідчими кримінальних проваджень щодо порушень у митно – податковій сфері бюджету відшкодовано понад 6,6 мільйона гривень завданих збитків. Для захисту інтересів держави слідчі СУ ФР ГУ ДФС в області наклали арешт на майно вартістю понад 4,8 мільйона гривень.

Як свідчить аналітика, найчастіше матеріали для початку досудових розслідувань збирали співробітники оперативного управління ГУ ДФС у Волинській області. Зокрема, за їх матеріалами торік розпочали 44 досудові розслідування! 8 кримінальних проваджень розпочиналися в зв’язку із самостійним виявленням слідчими кримінального правопорушення.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер