<

Завдяки хоробрості моряків та зенітників врятовані тисячі життів – Зеленський

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:15 | 4.07.2022 / Новини / /
Перегляди
101
/ Коментарі відсутні

Президент Володимир Зеленський заявив, що завдяки службі та хоробрості військових і ветеранів Військово-Морських сил та зенітних ракетних військ збережено тисячі життів українців, а російські окупанти зазнали значних втрат на небі й на морі.

Про це він сказав у своєму вечірньому відеозверненніпередає Укрінформ.

“Сьогодні в нашій державі відзначаються два важливих професійних свята: День Військово-Морських сил України й День зенітних ракетних військ. Я щиро вітаю всіх захисників і захисниць України, які служать у цих військах, вітаю всіх ветеранів флоту, всіх ветеранів-зенітників. Завдяки вашій службі та вашій хоробрості врятовані тисячі життів наших людей. Російські окупанти зазнали дуже значних втрат і на морі, і в небі. Таких втрат у них не було протягом багатьох десятиліть. Іще раз дякую за службу!”, – наголосив Зеленський.

Він додав, що головне завдання держави – зробити все, щоб у наших героїв, воїнів з усіх родів військ було все необхідне для захисту держави, щоб була найсучасніша зброя.

“Це непросто, це вартує багатьох зусиль, це потребує численних переговорів, але ми забезпечимо таке постачання. Україна вийде на рівень, коли буде нівельована вогнева перевага окупантів. Ми не втрачаємо жодного дня – переконуємо партнерів, налагоджуємо нові зв’язки, використовуємо всі можливості – політичні, дипломатичні, інформаційні…”, – зазначив Глава держави.

Як повідомлялося, День Військово-Морських Сил Збройних Сил України відзначається з 2015 року в першу неділю липня згідно з указом Президента від 12-го червня 2015 року.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер