<

Завдяки Фонду «Прибужжя» 40 дітей пільгових категорій з села Селець відвідали старовинний Луцьк

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:44 | 28.11.2016 / Новини /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Завдяки Фонду Ігоря Гузя «Прибужжя» 40 дітей пільгових категорій з села Селець відвідали старовинний Луцьк.

З проханням посприяти в організації екскурсій до приймальні народного депутата звернулася дирекція Селецької ЗОШ І-ІІ ст. ім. Олени Полонської Володимир-Волинського району. Освітяни просили допомоги у проведенні туристичної поїздки до міста Луцька для школярів пільгових категорій. Аби задовольнити прохання, Ігор Гузь надіслав запит до закладів культури обласного центру Волині. У зверненні депутат просив надати можливість дітям відвідати їх безплатно, на що отримав ствердну відповідь.

Поїздка до обласного центру Волині відбулася 27 листопада. Луцьк відвідали 40 школярів віком від 7 до 14 років пільгових категорій: діти учасників АТО, напівсироти, діти з багатодітних та малозабезпечених сімей. Вони побували у Волинському академічному обласному муздрамтеатрі ім.Т.Г.Шевченка, де побачили виставу «Мауглі». Прогулялись парком імені Лесі Українки. Оглянули експозиції музеїв Волинської Ікони, військової техніки та обласного краєзнавчого. Також діти побували у Луцькому зоопарку. Завдяки працівникам «І турагенства Луцька» учні дізналися чимало цікавих історій про славетне минуле древнього Лучеська. Насамкінець школярі з села Селець відвідали спортивно-розважальний комплекс «Адреналін Сіті».

За дорученням нардепа Ігоря Гузя під час екскурсій упродовж дня дітей та їх вчителів супроводжувала керівник громадської приймальні депутата в Луцьку Інна Крочук.
unnamed-30

unnamed-28
unnamed-27
unnamed-26




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа