<

Завдання скромнішають щохвилини, – Арестович розповів про замисли військ рф на Сході

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:12 | 16.04.2022 / Новини / , /
Перегляди
488
/ Коментарі відсутні

Радник голови Офісу президента Олексій Арестович упевнений, що основний задум російських військових на сході щодня стає меншим від раніше запланованого.

Про це він сказав у розмові з російським правозахисником Марком Фейгіним, передає ТСН.

Водночас радник голови ОП наголошує, що росія стягнула значні сили на схід України. Він зауважив, що українська армія не розслабляється і готова до будь-якого розвитку подій.

«Вони мали зробити «малі кліщі» від Мар’їнки до Добропілля, а потім туди ж – зверху від Ізюма. А «великі кліщі» – по кордонах Донецької і Запорізької областей, аж на Павлоград. Уже ніяких «кліщів» немає. Уже, я так розумію, основний задум у них досить скромний і полягає він в наступному: дійдемо до Краматорська і Слов’янська, влаштуємо бійку за них і десь, можливо, там спереду підріжемо зону ООС і оточимо Краматорськ, Слов’янськ. Це все.

«Великих кліщів» не виходить, і вже ніхто про них не мріє, і це видно по обрисах бойових порядків. Може бути кілька відволікальних ударів в інших напрямках, але без серйозного воєнного значення, аби лише ми не перекидали війська. Тобто завдання скромнішають щохвилини. Утім недооцінювати ми їх не будемо. Сили вони там підзбирали», – зазначив Арестович.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок
22 Квітня, Понеділок