<

«Завдання – реабілітувати 51-шу бригаду», – адвокат Василь Нагорний

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:41 | 14.01.2016 / Новини /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Василь Нагорний – непересічна безкорислива людина, а з початку війни на Сході – волонтер. Його знають чи не всі бійці на Волині, і чи не вся 51-ша механізована бригада. Захисник прав волинських солдатів радо поділився із нами своїми думками з приводу своєї Великої справи.

Наприкінці року він прозвітував за свою роботу. За 2015-й рік Василь Нагорний проконсультував близко двох тисяч бійців, виграв 14 судових справ, здійснив близько 80-ти поїздок у Володимир-Волинський, де якраз і судять усіх бійців. Щодня цілодобово консультує, радить і вислуховує усіх учасників АТО, які до нього звертаються з усієї України. І найголовніше – робить це безкоштовно, – повідомляє Громадське.Волинь.

«Робота велась: по отриманню статусу УБД (учасник бойових дій – авт.), інваліда армії, війни, дотримання пільг, права на медичне обстеження, «вибивання зарплат», поновлення на роботі, зняття безпідставних звинувачень у вчиненні правопорушень, а також психологічне розвантаження. До речі, військові прокурори та деякі чиновники мали б мені могорич виставити, бо бійці, які мали намір вас прибити, придушити і т.п.– відмовились від своїх намірів :)», – пише на своїй Facebook-сторінці адвокат.

Він оголосив юридичну війну військовій прокуратурі і, каже, що буде боротися до кінця. Найголовнішою своєю місією вважає реабілітацію 51-ї механізованої бригади, адже вбачає у спробі притягнути солдатів до кримінальної відповідальності протиправні дії з боку правоохоронних органів та центральної влади України.

Дивіться більше про враження Василя від роботи із солдатами, найбільш вражаючі почуті історії та переоцінку цінностей у своєму житті в інтерв’ю журналістів Марії Доманської та Миколи Ребрика.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа