<

Затримано постачальника зброї з Росії на Донбас,- СБУ

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:41 | 31.07.2017 / Новини /
Перегляди
0
/ коментарів 6

Співробітниками СБУ затримано керівника служби ракетно-артилерійського озброєння одного з батальйонів “армії ЛНР” Сергія Семенченка.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.

Затримали Семенченка, коли він за сімейними обставинами виїхав з непідконтрольної території Донбасу. Чоловік координував прийом зброї з Росії і її видачу сепаратистам ЛНР. Після затримання суд заарештував Семенченка на два місяці.

Журналісти розповідають, що затриманий співпрацює зі слідством, навіть надав документи, які підтверджують, що бойовики на Донбасі воюють з російською зброєю. Більше того, він підтвердив, що керують бойовиками теж росіяни. За словами Семенченка, він спілкувався з багатьма кадровими офіцерами Російської Федерації – начальником штабу, заступником з бойової підготовки, заступником з озброєння. Він розповів, що в Україну ті прибувають під чужими прізвищами і з “документами” ЛНР.




коментарів: 6
  1. Таких треба не показувати мучениками співпрацюючими з СБУ, а розтрілювати показово. Тільки тоді буде порядок на сході.

        • а ти думаеш, це сепар продавав ? впевнений, шо це пересiчний українець, якому трохи захотiлося грошей.. ти ж контрабасиш помаленьку, чим вiн гiрше ? просто ти тут, а вiн там, а могло бути навпаки… там таких 95%, в тому числі в всу… так шо не хвилюйся, все буде добре !

      • не за них, а за капіталізьм… як казав вождь мірового пролетаріату “нема такого злочину, на який не піде капіталіст при 300% прибутку..” ми ж капіталісти, не ? а всіх не перестріляеш !

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер