<

Затримана валютниця у Ковелі втекла з машини поліцейських

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:36 | 17.10.2020 / Новини /
Перегляди
1
/ коментарі 3

У Ковелі на Привокзальній площі поблизу залізничного вокзалу серед білого дня працівники поліції затримали 57-річну ковельчанку під час обміну валюти.

Про це пише Ковель медіа.

Правоохоронці були у цивільному та захисних масках, і хоча вони представилися, пред’явивши службові посвідчення, валютниця вчинила злісний опір та висловлювалася на їх адресу нецензурною лайкою.

Правоохоронці обвинувачували жінку у вчиненні правопорушення, передбаченого ст. 162 КУпАП (Порушення правил про валютні операції), тому хотіли її забрати у відділ поліції. Жінка, вважаючи себе невинуватою, у відділ їхати не хотіла і втекла з автомобіля поліцейських.

У судовому засіданні валютна міняйла сказала, що у зв’язку із застосуванням до неї сили вона «звернулась у медичний заклад із скаргами на стан свого здоров’я».

Задокументований факт дрібного хуліганства у суді підтвердився доказами: рапортами поліцейських та відтвореним відеозаписом.

Суддя Ковельського міськрайонного суду Ірина Логвинюк оштрафувала ковельчанку за дрібне хуліганство на 51 гривню, а провадження в частині злісної непокори правоохоронцям закрила за відсутністю події та складу адміністративного правопорушення.

Трохи раніше суддя цього ж суду Сергій Панасюк розглянув справу відносно цієї жінки за фактом обміну валюти і постановив визнати її винною та накласти адміністративне стягнення у виді попередження.




коментарів: 3
  1. Та заплатила за свободу та й пішла собі. Лише бізнес , нічого особистого)) А то втікла, втікла…

  2. А в Нововолинську цілу спецоперацію проводили по порятунку грошей валютчика…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер