<

Затримали злочинницю, яка викрадала сережки у жінок в Луцьку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:12 | 1.03.2019 / Новини / /
Перегляди
6
/ коментарі 2

Жінку обґрунтовано підозрюють у вчиненні щонайменше семи крадіжок на території міста. Їй загрожує до п’яти років позбавлення волі. Зловмисницю затримали та повідомили їй про підозру.

Співробітники кримінальної поліції Луцька встановили особу зловмисниці, яка удаючи, що допомагає застебнути потерпілій жінці сережку, викрадала в неї прикрасу. Викрадені речі вона здавала у ломбард, – повідомляють у секторі комунікації поліції Волині.

Правопорушницею виявилася раніше судима 39-річна жителька Львівської області, яка тимчасово проживала у Луцьку. Її обґрунтовано підозрюють у вчиненні щонайменше семи таких злочинів на території міста.

Окрім цього, з’ясувалося, що зловмисницю за вчинення крадіжок розшукує також і поліція Львівщини.

«Зловмисницю затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Наразі, слідчі повідомили громадянці про підозру у вчиненні чотирьох злочинів, передбачених ч. 2 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо обрання їй міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою», – повідомив Аркадій Найдич, заступник начальника Луцького відділу поліції.

Поліція Волині звертається до жителів області, котрі потерпіли від протиправних дій зловмисниці, невідкладно повідомити про це поліцію за адресою: м. Луцьк вулиця Грибоєдова, 2, або за наступними номерами телефонів: 0332-24-22-92 чи «102».




коментарів: 2
  1. Тут наша поліція на висоті,а хто ,,БОМБИТЬ,,магазини в новіку вони знайти не можуть .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця