<

Затримали волинянина, який розбещував 5-річну дівчинку: з’явились моторошні подробиці [Оновлено]

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:45 | 22.06.2019 / Новини / , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

22 червня слідчі волинської поліції оголосили 41-річному жителю області про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 156 Кримінального кодексу України. Йдеться про вчинення розпусних дій щодо малолітньої особи. Зловмиснику загрожує до восьми років позбавлення волі.

Про це інформує сектор комунікації поліції Волині.

21 червня, ввечері на лінію служби «102» поліції надійшло повідомлення від 46-річної жительки області про вчинення односельцем розпусних дій щодо її 5-річної доньки. Поліцейські одразу ж затримали та доставили 41-річного зловмисника до відділення поліції.

“Мати побачила, що на подвір’ї власного будинку відсутня її п’ятирічна донька, яка каталася на велосипеді, а потім поїхала до домогосподарства сусіда й зникла. Помітивши відсутність донечки на подвір’ї сусіда, пішла до його будинку, але вхідні двері були зачинені, стала гукати та кликати на допомогу.

Після чого вийшов сусід, увірвавшись до будинку побачила свою доньку, обидві ноги якої були поміщені до однієї клешні трусиків, дитина плакала”, – пише у фейсбук перший заступник голови Нацполіції В’ячеслав Аброськін.

Чоловік 1977 р.н., раніше судимий. Встановлено, що підозрюваний раніше притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння майнових злочинів.

За фактом розбещення малолітньої особи відомості слідчі поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 156 Кримінального кодексу України.  Щодо затриманого вирішується питання про невідкладне обрання йому міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування триває. 

22 червня, чоловіку обрали міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб без права внесення застави, – інформує Волиньпост.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок