<

Затримали мешканця Тернопільщини, який на Любомильщині вчинив ДТП і втік

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:04 | 8.10.2016 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Працівники Любомльського відділу поліції оперативно встановили водія автівки, який 6-го жовтня, ввечері на автодорозі сполученням «Київ – Ковель – Ягодин» поблизу села Вишнів Любомльського району допустив зіткнення з кінною підводою. Після цього водій втік із місця події.

Ним виявився 23-річний житель міста Теребовля Тернопільської області. До слова, останній перебував у стані алкогольного сп’яніння. Про це повідомили у Секторі комунікацій ГУ Нацполіції у Волинській області, пишуть Волинські новини.

Зауважимо що, внаслідок автопригоди їздовий, 54-річний мешканець району, отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований у відділення травматології територіального медичного об’єднання Любомльського та Шацького районів. Медики діагностували в потерпілого, зокрема, відкриту черепно-мозкову травму.

Подію поліція зареєструвала в журналі єдиного обліку заяв та повідомлень про кримінальні правопорушення та інші події. Вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Триває перевірка.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер
27 Березня, Середа