<

Затримали лучанина, який здійснив розбійний напад на фінустанову та стріляв у директора

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:50 | 28.12.2019 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

28-го грудня затримали зловмисника, котрий здійснив розбійний напад на приватне відділення поштового зв’язку у Луцьку. За вчинення кримінального правопорушення йому загрожує до 12 років позбавлення волі. 

Про це інформує сектор комунікації поліції Волині.

Нагадаємо, що 27-го грудня у Луцьку вчинили розбійний напад із застосуванням зброї на приватне відділення поштового зв’язку, що на проспекті Волі у Луцьку. Внаслідок злочину постраждав співробітник закладу.

“Зловмисник зайшов у приміщення установи, здійснив постріл з пістолета та поранив одного із співробітників установи. правопорушник із місця пригоди втік”, – повідомив начальник Головного управління Національної поліції в області Петро Шпига.

В області ввели у дію спеціальну поліцейську операцію “Сирена”. 

«Проведеними оперативно-розшуковими заходами співробітники поліції затримали розбійника. Ним виявився 55-річний лучанин. У нього правоохоронці вилучили низку предметів, котрі є речовими доказами у справі», – додав Петро Шпига. 

Слідчі проводять досудове розслідування за ч. 3 ст.187 Кримінального кодексу України. Йдеться про розбій, поєднаний з проникненням у приміщення. Після оголошення затриманому підозри в інкримінованому злочині, буде вирішуватися питання щодо обрання йому міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Санкція статті передбачає покарання від семи до дванадцяти років позбавлення волі із конфіскацією майна. 




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок