<

Затримали лучанина, який в авто перевозив 1800 літрів спирту

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:24 | 2.08.2019 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

На трасі «Львів-Луцьк» затримали автомобіль, яким здійснювалось незаконне транспортування 1800 літрів спирту.

За кермом Merсedes Sprinter був житель Луцька, – інформує ГУ ДФС у Волинській області.

В ході вжитих заходів, виявили та вилучили з незаконного обігу 1800 літрів рідини з характерним запахом спирту невідомого походження, транспортування якого здійснювалося без відповідних дозвільних документів.

Крім того, в салоні вказаного транспортного засобу виявлено 17 мобільних телефонів, які використовувалися «бізнесменом» для придбання та реалізації підакцизу на території Волинської та сусідніх областей. Також вилучено автомобіль марки Merсedes Sprinter, чорнові записи, 8 700 дол США та 500 Євро (що еквівалентно 234 000 грн.), отриманих від такої незаконної діяльності. Орієнтовна вартість вилучених товарно-матеріальних цінностей становить 650 тис. грн.

За наявною інформацією, вилучений спирт призначався для виготовлення фальсифікованих алкогольних напоїв, що в подальшому, мали бути реалізовані через роздрібну торгівельну мережу на території області.

На даний час тривають заходи по документуванню даної протиправної схеми та встановленню причетних кола осіб, а також вирішується питання про накладення арешту на вилученні товарно-матеріальні цінності та грошові кошти.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер