<

Затримали двох підозрюваних у вбивстві українського музиканта Олександра Дерев’яненка

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:10 | 5.12.2020 / Новини / , /
Перегляди
2
/ коментарі 2

Правоохоронці затримали двох осіб, які підозрюються у вчиненні умисного вбивства 65-річного музиканта Олександра Дерев’янка з Києва. Встановлюються можливі спільники підозрюваних.

Про це повідомила Київська міська прокуратура у фейсбуці, – передає Українська правда.

Відомого музиканта Олександра Дерев’янка, що зник у Києві ще 22 листопада, 5 грудня знайшли убитим.

У прокуратурі зазначають, що згідно з матеріалами слідства, двоє чоловіків 1985 та 1989 р.н. з метою заволодіння майном 65-річного самотнього киянина (гроші, 2 квартири та інші матеріальні цінності), розробили злочинний план його вбивства.

За даними правоохоронців 22 листопада зловмисники, перебуваючи у квартирі потерпілого, у будинку, де він давав уроки музики, нанесли йому тілесні ушкодження, після чого удушили.

“Вчинивши вбивство, підозрювані заволоділи правовстановлюючими документами на квартири, які належать потерпілому. Надалі, з метою приховування слідів злочину, обмотали тіло вбитого чоловіка поліетиленовими пакетами, ковдрою, картоном та іншими речами, та вивезли до одного з гаражних кооперативів у Київській області. Там, у підвальному приміщенні, нападники мали намір сховати тіло, заливши бетоном.

За результатами проведених розшукових заходів правоохоронцям вдалося встановити зловмисників та затримати їх”, – йдеться у повідомленні.

Зловмисникам повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого п.6 п.12 ч.2 ст.115 КК України (умисне убивство). До суду скеровано клопотання про обрання запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою. Слідчі дії тривають.

Санкція статті передбачає до 15 років позбавлення волі або довічне позбавлення волі.




коментарів: 2
  1. То це про нього писали раніше шо побитий пропав з лікарні?
    Медиків тоже беріть в оборот: як попав, як пропав, і т.д.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок