<

Затримали двох лучан, які вкрали у 30-річного ковельчанина квадроцикл Suzuki

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:48 | 29.05.2020 / Новини / , , /
Перегляди
5
/ 1 коментар

Затримали 34-річного і 33-річного лучан, які вкрали у жителя Ковеля квадроцикл Suzuki.

Заява до поліції від 30-річного чоловіка надійшла 15 травня. Він повідомив, що хотів продати квадроцикл і вже знайшов двох потенційних покупців, однак вони викрали транспортний засіб. Сума збитків, за словами заявника, становила понад 40 тисяч гривень, – інформує пресслужба поліції Волині.

Поліцейські опрацювали відео з камер спостереження у селі Зміїнець, де мала відбутись “покупка”, відновили маршрут руху зловмисників та встановили їх особи й місця проживання.

29 травня в їхніх оселях та на місцях роботи провели санкціоновані обшуки в межах відкритого кримінального провадження за ч.1 ст.289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

На території однієї зі станцій техобслуговування виявили BMW, на якому того дня пересувались порушники. Наразі транспортний засіб вилучено. В гаражі одного з будинків у Луцьку знайшли і викрадений квадроцикл. 

Нині підозрюваних опитали та невдовзі обиратимуть їм міру запобіжного заходу. За скоєне лучанам загрожує штраф або обмеженням волі на строк від трьох до п’яти років, чи позбавленням волі на той самий термін. 




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок