<

[ОНОВЛЕНО] Затримали чоловіка, який зарізав військовослужбовця у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:02 | 13.04.2020 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Затримали, раніше судимого, 34-річного жителя Володимира-Волинського, який 12-го квітня у квартирі по вулиці Ковельській, 102 під час конфлікту вдарив ножем 48-річного лучанина. Вирішується питання щодо оголошення йому про підозру.

Від отриманих травм чоловік помер на місці події, – інформує поліція Волині.

Поліцейські встановили, що кримінальне правопорушення скоїв раніше судимий, непрацюючий 34-річний місцевий житель. Його затримали у порядку ст. 208  Кримінального процесуального кодексу України.

Як повідомили інтернет-виданню БУГ у поліції, раніше судимий чоловік 1985 року народження, під час спільного розпиття спиртних напоїв, в ході раптово виниклого словесного конфлікту, спричинив тілесні ушкодження грудної клітки кухонним ножем контрактнику військової частини, що дислокується у Володимирі-Волинському.

Медики “швидкої”, по приїзду, лише констатували смерть чоловіка 1972 року народження, жителя Ківерцівського району, села Кульчин.

Вирішується питання щодо оголошення йому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України. Санкція статті, зокрема, передбачає до п’ятнадцяти років позбавлення.

Після оголошення затриманому про підозру у вчиненні умисного вбивства, буде вирішуватись питання про обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Санкція статті передбачає від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі. Досудове розслідування триває. 

Читайте також:

[ОНОВЛЕНО] У Володимирі-Волинському зарізали військовослужбовця




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок