<

Затримали 18-річного хлопця, який вбив пенсіонерку та інсценував пожежу на Горохівщині

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:25 | 9.02.2020 / Новини / , , /
Перегляди
20
/ коментарі 3

8-го лютого до поліції Волині надійшло повідомлення про пожежу в одному із сіл Горохівського району. У будинку після гасіння виявили мертвою з ознаками насильницької смерті 67-річну господиню. 18-го річному підозрюваному загрожує довічне ув’язнення.

Про це повідомляє сектор комунікації поліції у Волинській області.

У ході першочергових слідчих дій поліцейські оперативно встановили, що пенсіонерку вбив її 18-річний односелець. Зловмисник під час розбійного нападу забрав у жертви значну частину грошей. Намагаючись приховати сліди злочину, вбив її та інсценував пожежу.

“Завдяки чітким і злагодженим діям підрозділів поліції області правоохоронці оперативно встановити місце знаходження підозрюваного. Спільно з патрульними поліцейськими його затримали в маршрутному таксі по дорозі до Рівного.

Зловмиснику за скоєння особливо тяжкого злочину загрожує, зокрема, довічне ув’язнення“,- зазначив начальник Головного управління Національної поліції в області Петро Шпига

Зловмисника затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі за процесуального керівництва прокуратури відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за п. 6 п. 9 ч. 2 ст. 115 та ч. 4 ст. 187 Кримінального кодексу України. Мова йде про умисне вбивство з корисливих мотивів скоєне з метою приховати інший злочин, а також розбій.

Нині вирішується питання про оголошення затриманому підозри в скоєнні умисного вбивства та розбою, обрання йому міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування триває. 




коментарів: 3
  1. Не розумію, чого смертну в державі кару відмінили. У США є смертна кара для вбивць, і всі американці тим задоволені

  2. Та да. ми вси цього не розумием. як йому-то можна вбивати.а як його-то не. де правда?

  3. не розумієте ви саме довічне ув’язнення заставить пожалкувати його про скоєнене
    страта нечого не давсть помре і ніколи не допетрає що зробив деякі довічно засуджені просять стратити їх бо жити з цим вони не можуть тому моя думка що довічне ув’язнення
    саме те покарання на яке він заслужив
    18 років і довічно це жах але поїде на років 15

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер