<

Затримали 16-річного жителя Камінь-Каширського, який вкрав автомобіль і завдав збитків на 25 тисяч гривень

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:07 | 11.03.2020 / Новини / , /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Поліції затримала 16-річного злочинця, який вкрав у 48-річного жителя райцентру Камінь-Каширський автомобіль «ВАЗ 21063». Сума завданих матеріальних збитків становить 25 тис. грн.

Про це повідомляє поліція Волині.

Співробітники сектору реагування патрульної поліції затримали викрадений автомобіль.

За кермом транспортного засобу перебував 16-річний місцевий житель. Хлопець керував легковиком у стані алкогольного сп’яніння. Транспортний засіб вилучили.

Йому повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 289 Кримінального кодексу України. Транспортний засіб вилучили.

На водія склали адміністративний протокол за ст. 130 (керування транспортним засобом особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Слідчі за процесуального керівництва прокуратури повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч. 2 ст. 289 Кримінального кодексу України.

Йдеться про незаконне заволодіння транспортним засобом, вчинене з проникненням у приміщення. Вирішується питання щодо обрання йому міри запобіжного заходу.

Санкція статті передбачає від п’яти до восьми років позбавлення волі з конфіскацією майна або без такої. Досудове розслідування триває.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця