<

Затримала зловмисника, котрий намагався викрасти автомобіль у депутата в Камені-Каширському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:24 | 20.05.2019 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Поліція Волині встановила особу зловмисника, котрий 20 травня вранці проник до будинку 47-річного депутата обласної ради з Камінь-Каширського, та, погрожуючи предметом, схожим на пістолет, намагався викрасти його автомобіль. Ним виявився 38-річний житель цього ж району.

Поліцейські затримали правопорушника в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, – інформує сектор комунікації поліції Волині.

Волинські Новини повідомили, що мешканець Каменя-Каширського, до подвір’я якого вкинули гранату і з двору якого пізніше спробували викрасти автомобіль, погрожуючи власнику пістолетом, – це депутат Волинської обласної ради Анатолій Бусько.

Нині вирішується питання щодо оголошення затриманому підозри про скоєння злочину, передбаченого ч. 2 ст. 15 (замах на злочин) та ч. 2 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України та обрання йому міри запобіжного заходу.

Санкція цієї статті передбачає, зокрема, покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років з конфіскацією майна.  




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок
18 Березня, Понеділок