<

Заступника директора луцького заводу, який п’яним вчинив ДТП, судять за непокору поліції

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:47 | 13.01.2017 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Відбулося судове засідання у справі заступника директора авіаремонтного заводу «Мотор» Володимира Заяця, якого затримали п’яним за кермом. Судять чоловіка за злісну непокору працівникам патрульної поліції. Під час розгляду справи суд допитав свідків. Засідання відбуло у четвер, 12 січня, у Луцькому міськрайонному суді.

За словами свідків, Володимир Заяць, перебуваючи у нетверезому стані за кермом, зачепив припаркований біля дороги автомобіль. Коли він зупинився і вийшов з авто, то почав говорити, що за кермом був не він, а інша людина. Проте, вона вже пішла. Від чоловіка було чути різкий запах алкоголю, проте проходити тест на алкогольне сп’яніння він відмовився, – повідомляє Громадське.Волинь.

В наркодиспансері він також відмовився проходити огляд. Тому його відвезли до міськвідділу, аби з’ясувати усі обставини ДТП.

«Не реагував на неодноразові вмовляння проїхати в міськвідділ, після чого ми вдягнули йому кайданки і доставили в міськвідділ», – зазначив патрульний поліцейський Станіслав Шевчук.

Також, як повідомляє видання «Волинь 24», ще перебуваючи у міськвідділі, Володимир Заяць телефонував до начальника Головного Управління Національної поліції у Волинській області Петра Шпиги з проханням про допомогу.

Наступне судове засідання відбудеться 26 січня о 9.30.

Нагадаємо, заступника директора Луцького авіаремонтного заводу «Мотор» Володимира Заяця патрульні поліцейські 16 листопада піймали п’яним за кермом, коли він виїжджав з воріт підприємства. Повертаючи на вулицю Ківерцівську, водій зачепив припаркований біля дороги автомобіль. Заяць вийшов з авто, та доводив поліцейським, що він тверезий, а за кермом, начебто ,перебувала інша людина. Проте, зі слів патрульних, чоловік мав явні ознаки алкогольного сп’яніння.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер