<

Заступник начальника поліції організував схему продажу наркотиків на Львівщині

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:32 | 15.02.2020 / Новини / , /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Заступник начальника одного з райвідділів поліції у Львівській області спільно зі своїм підлеглим – опероуповноваженим, через погрози і шантаж залучили до продажу наркотиків наркозалежного із судимістю.

Посередник отримував наркотики від поліцейських і перепродував “товар”. Після цього він надавав інформацію про покупців поліцейським, які, зловживаючи службовим становищем, штучно нарощували «результати» роботи відділу, – інформує СБУ.

Як зазначає ДБР, поліцейські змушували громадянина взяти у них наркотичні засоби та передати їх іншим наркозалежним.
Правоохоронці збували наркотики раніше судимим особам та наркозалежним з метою подальшого вимагання від них неправомірної вигоди за непритягнення до кримінальної відповідальності.

Як повідомляють Наші Гроші. Львів, наркобізнес організував заступник начальника Золочівського відділу поліції у Львівській області із напарником.

Правоохоронці затримали обох поліцейських, згідно зі ст. 208 КПК, при передачі посереднику амфетаміну і канабісу. Вилучені наркоречовини направлено на експертизу.

Наразі затриманим планується оголосити про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів,) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від 6 до 10 років з конфіскацією майна.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Березня, Субота
29 Березня, П’ятниця