<

Заступник голови Волинської ОДА пішов з посади

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:45 | 3.11.2019 / Новини / , , /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Заступник голови Волинської облдержадміністрації Денис П’ятигорець звільняється із займаної посади. Про це свідчить декларація, яку подав чиновник перед звільненням, 31-го жовтня 2019 року.

Про це інформують Волинські новини.

Денис П’ятигорець почав працювати у Волинській ОДА, коли ту очолював Олександр Савченко.

З жовтня 2018-го року він обіймав посаду заступника голови. Після відставки Савченка залишився працювати з виконувачем обов’язків голови ОДА Олександром Киричуком.

28-го жовтня уряд погодив призначення головою Волинської ОДА правоохоронця з Луганщини Юрія Михайловича Погуляйка.

Лідер Національного Корпусу Андрій Білецький оприлюднив відео, у якому розповів, що Погуляйко відомий на Луганщині тим, що “кришує” незаконну вирубку лісу, а також у заяві в поліцію він називав ветеранів АТО “бандформуваннями”.

Волиняни з недовірою та без ентузіазму зустріли новину про ймовірне призначення на посаду голови ОДА колишнього міліціонера, посадовця з Луганщини.

Народний депутат Ігор Гузь звернувся до президента Володимира Зеленського із заявою про те, що не може бути керівником області людина, яка працювала і жила в іншому регіоні. Такому голові ОДА знадобиться мінімум рік, аби ознайомитись зі специфікою та проблематикою Волинської області.

Свою незгоду з кадровим рішенням уряду висловила Волинська обласна рада, а також Луцька міська рада.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок