<

Застрягла «швидка», яка їхала на виклик: горохівські рятувальники допомогли транспортувати жінку з підозрою на інфаркт

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:07 | 12.02.2021 / Новини / , , /
Перегляди
338
/ Коментарі відсутні

Вранці 12-го лютого у селі Квасів Горохівської громади, через снігові замети, карета швидкої допомоги не змогла доїхати до хворої жінки з підозрою на інфаркт. Фельдшера підвезли рятувальники.

О 07:27 до служби 101 Волині надійшло повідомлення про те, що автомобіль швидкої допомоги, що прямував за викликом до жінки літнього віку, опинився на бездоріжжі – близько півтора кілометри автошляху були занесені снігом, – повідомляють рятувальники Волинської області.

На допомогу медикам були направлені працівники 9-ої Державної пожежно-рятувальної частини міста Горохова на техніці підвищеної прохідності. Фельдшер медичної служби пересів у пожежний автомобіль й рятувальники доправили його до місця виклику.

З’ясувалося, що літня жінка, до якої прямували медики, потребує негайної госпіталізації у зв’язку із підозрою на інфаркт. Бійці ДСНС перенесли хвору до кабіни пожежного автомобіля й доправили разом із фельдшером до карети екстреної медичної допомоги. Відтак хвору доправили до лікарні у місті Горохові.

Для проведення аварійно-рятувальних робіт залучали один автомобіль, працювали троє рятувальників.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер