<

Засновниця торгової марки Yaro стала фігуранткою скандалу у соцмережах через анекдот про «бандерівців» на Червоній площі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:37 | 21.10.2021 / Новини / , /
Перегляди
613
/ коментарі 4

17-го жовтня блогер Сергій Стерненко опублікував скрін допису Юлії Привалової в інстаграмі, на якому вона сфотографувалася з чоловіком на Червоній площі у Москві.

Юлія Привалова – засновниця торгової марки Yaro – “магазину здорової їжі”. Її цукерки, печиво, соки, смузі та десерти продаються у супермаркетах та онлайн-магазинах по всій Україні, повідомляє BBC Україна.

Під світлиною на Червоній площі один з підписників залишив коментар: “Сепары”. На що жінка відповіла анекдотом:

Зустрічаються якось два бандерівця, один одному і каже:

– А я москалям гидоту зробив.

– Яку?

– А я їм на Червоній площі наклав!

– І шо, вони тобі нічого не зробили?

– Так я по тихому, в штани“.

Зараз цього допису в її акаунті вже немає.

“Це Юля Прівалова. Невістка Кернеса, сестра нардепа з “Слуги народу” Козака та донька мера міста Сокиряни. Вона ненавидить Україну та любить окупантів. Виклала фото з Москви із українофобським “анекдотом”. А ще Юля є власницею ТМ Yaro, під якою продають різну веганську їжу”, – написав Сергій Стерненко.

Він закликав торгові мережі відмовитися від співпраці з Юлією Приваловою.

Пізніше користувачі почали писати, що онлайн-магазин Rozetka видалив продукти торгової марки Yaro зі свого сайту. Зараз і справді біля цих товарів з’явилася позначка “відсутні у продажу”.

“Власники даної компанії відкриті українофоби. Ніколи в житті більше не куплю нічого з виробів цієї марки”, – йдеться в одному з коментарів до подарункового набору Yaro, який ще видає пошук на сайті Rozetka.

Так само товари виробника Yaro більше не можна замовити в інтернет-магазні “Алло”, хоча раніше ці цукерки та печиво там продавалися.

“Весь тиждень я спостерігаю за тим, що відбувається навколо мене та моєї сторінки. Бачу, як через вирвану з контексту ситуацію, мене втягують в скандал, де суспільство розділяється на правих та неправих”, – написала Юлія Привалова у своєму інстаграмі.

До посту вона додала фото прапору України.

Вона наполягає, що вважає себе патріоткою України, працює в Україні і сплачує тут податки.

“Що стосується анекдоту, то я не переслiдувала мети образити ним будь-кого. Я приношу щирі вибачення, якщо це обурило чиїсь почуття”, – вибачилася жінка.

А на акаунті Yaro з’явилася заява про те, що ідея компанії від початку була українською.

“Ми ніколи не мали сумнівів у тому, що хочемо робити продукт в Україні, для України, з українськими підрядниками, сировиною і т.д.”, – йдеться в пості.




коментарів: 4
  1. Анекдот взятий з життя. Цікаві дані, які доповнюють і збагачують історичні пізнання. Тим більше, що сьогодні багато наслідують таким героїчним традиціям. Героям Слава!

    • Мені більш до вподоби цитата про лишню хромосому в кацапів. До того як я це почув, то думав що лишня хромосома це характерна ознака синдрому Дауна, а тут виходить що є ціла нація таких…

      • тут погоджусь з трьохчленом. Це ж скільки років знадобилось клятим, шоб допетрити, шо долярами топити не вдасться… Давно з них дивувався..

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця