<

Де відпочивали та оздоровлювались діти із Володимир-Волинського району?

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:40 | 26.11.2015 / Володимир / , /
Перегляди
7
/ Коментарі відсутні

26-го листопада відбулося засідання колегій у Володимир-Волинській районній адміністрації. На розгляд колегії було винесено три питання, одне із яких про стан виконання районної цільової соціальної програми оздоровлення та відпочинку дітей на 2011-2015 роки.

Протягом оздоровчої кампанії 2015-го року було забезпечено відпочинком та оздоровленням 1034 дитини від 7-ми до 17-ти років. Першочергово забезпечувалися діти пільгових категорій.

Фінансування путівок проводилося як за рахунок районного так і обласного бюджету. Також, проводили налагодження взаємодії із благодійними та громадськими організаціями. Так, за бюджетний кошт відпочило 952 дитини, а 82 – за кошти благодійників та батьків. Із місцевого бюджету було використано понад 159-ть тисяч гривень. Із обласної субвенції було виділено майже 73 тисячі гривень і додатково залучено близько 20-ти тисяч гривень.

Міністерство охорони здоров’я забезпечило відпочинок за межами області для 49-ти дітей та на Волині для 16-ти (9-ть дітей у санаторії “Дачний” та 7- у санаторії Згорани).

“Із 22-го червня на території району було відкрито туристично-відпочивальний збір “Юність”, який охопив 130-ть дітей із 14-ти загально-освітніх навчальних закладів району. За сприяння народного депутата Ігоря Гузя 22 дитини військовослужбовців, тих хто загинув, отримав поранення, а також учасник АТО мали змогу відпочити у панcіонаті “Шацькі озера”.  – зазначила Оксана Бігун, завідувач сектору у справах молоді та спорту райдержадміністрації.

Хоча термін дії програми завершується у 2015-му році, проте відділ освіти вже розробив нову програму на період 2016-2020-х років та відповідне рішення про її затвердження було прийнято на останній сесії депутатів райради 6-го скликання.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер