<

Зарплати держслужбовців і військових зросли у 2016 році на 45%

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:27 | 2.02.2017 / Новини /
Перегляди
1
/ коментарі 2

За минулий рік заробітні плати державних службовців та військових підвищились на 45%.

Про це повідомив у мережі Facebook народний депутат і колишній міністр фінансів Віктор Пинзенник з посиланням на оприлюднені дані щодо динаміки зарплат у 2016 році.

«Одноособовим лідером за темпами зростання заробітної плати став сектор, який статистика визначає як «Державне управління і оборона; обов’язкове соціальне страхування». Зарплата в ньому зросла на 45% при середньому зростанні в економіці на 24%», — написав він.

«Показники інших бюджетних секторів набагато скромніші і незначною мірою перевищують зростання споживчих цін за цей період», — додав депутат.




коментарів: 2
  1. зарплати військових зросли за рахунок великих премій, а посадові оклади старі, це так уряд турбується про військових пенсіонерів щоб не робити перерахунок пенсій і в той же час залучити більше на контрактну службу, а премії це всього навсього винагорода якої може і не бути.

  2. «Державне управління і оборона; обов’язкове соціальне страхування»,-зарплата в ньому зросла на 45%”,до чого тут військовослужбовці,особливо рядового та сержанського складу???

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер