<

Заробляли на фальшивих документах: у Польщі викрили українське подружжя, їм загрожує до восьми років в’язниці

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:09 | 24.02.2021 / Новини / , /
Перегляди
83
/ Коментарі відсутні

У Польщі затримали подружню пару з Люблінського воєводства, яка організовувала нелегальний бізнес.

Як повідомляє Yavp.pl з посиланням на strazgraniczna.pl, затримані організовували нелегальний перетин кордону переважно для громадян України, а також Грузії та Білорусі.

Під час проведення слідства зібрали матеріали, що підтверджують, що з листопада 2016 року по грудень 2017 року подружжя, яке керувало агентством з працевлаштування, зареєструвало понад 1 180 фіктивних “освядчень” про намір дати роботу іноземцям. Потім ці документи продавали українцям та іншим іноземцям, щоб вони могли отримати візи до Польщі.

У фіктивних “освядченнях” було вказано понад 70 різних адрес у Польщі, де мали працювати трудові мігранти. Це були як вигадані адреси, так і дані існуючих юридичних осіб, які однак не потребували великої кількості працівників з-за кордону.

Під час обшуку в затриманого подружжя виявили копії документів, що посвідчують особу іноземців, а також гроші, які вилучили для сплати штрафу. За організацію незаконного перетину державного кордону обом затриманим загрожує до 8 років позбавлення волі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер