<

Запалили головну ялинку країни: у Києві загорілася гірлянда і почалася пожежа

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:19 | 19.12.2020 / Новини / , , /
Перегляди
20
/ коментарів 8

У День святого Миколая, 19-го грудня, у Києві на Софійській площі запалили головну ялинку країни. При цьому про правила безпеки схоже, що забули, оскільки на дереві загорілася гірлянда і почалася пожежа.

Про це повідомляє РБК-Україна.

Декорації новорічної ялинки зайнялися, але пожежу швидко загасили.

Варто зазначити, що біля ялинки зібралося чимало людей. При цьому багато хто був без захисних масок. Також між людьми не було ніякої безпечної соціальної дистанції.

Нагадаємо, що після скандалу з капелюхом, якою прикрасили ялинку, святкове дерево на Софійській площі змінило свій стиль. На нього встановили традиційну зірку.

Нове прикраса у формі зірки виготовили за три дні. Зірка зроблена з алюмінію і гірлянд трьох кольорів. Її висота становить 4 метри, а важить вона 60 кілограмів. Ціна такого святкового прикрашання обійшлося у 75 тисяч гривень, а капелюх, який спочатку хотіли поставити, але його розкритикували, коштує 70 тисяч гривень.

Сама ж ялинка обійшлася майже в три мільйони гривень. Це без прикрас і монтажу. Частина суми оплатять спонсори та меценати.




коментарів: 8
  1. Головне – звьоздачьку комунохристиянську замість капелюха бездуховного поставили, а там вже і на техніку безпеки було харкати свяченими соплями? Ай какая жаль (ні) наших аскарбльонних лапочєк вєрующіх

  2. Ялинка обійшлася майже в три мільйони гривень,уявляєте і це без прикрас і монтажу,-коли пенсії 2000грн,коли йде війна,коли не вистачає коштів на боротьбу з пандемією.Пропоную відмовитись від ялинок у всій країні а кошти роздати тим кому за 70-т,вони нас виростили вивчили і мають право на безбідну старість.До речі є хороша можливість купити квартири тим хто сьогодні нас захищає в окопах,-рядовим бійцям , хоч десятку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер