<

Занедбану школу в Жовтневому перетворять на сучасний соціальний центр

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:58 | 21.07.2015 / Новини /
Перегляди
2
/ коментарі 2

Закинуте приміщення селищної школи незабаром стане новітнім соціальним центром: після капремонту Волинський обласний благодійний фонд “Карітас” обіцяє, що в частині будови буде центр реабілітації для людей поважного віку (в нинішньому приміщенні центру реабілітації знову діятиме дитячий садочок), хоспіс, навчально-тренінговий та медико-діагностичний центр.

На колишньому футбольному майданчику збудують церкву, – пише сайт Нововолинський інформаційний портал.

БФ “Карітас” кілька років тому взяв у оренду занедбаний корпус школи, а на минулій сесії депутати селищної ради дозволили викуп приміщення за 790 тисяч гривень.

Працівники центру наразі виконують підготовчі (“чорнові”) роботи, вивезли 3 причепи сміття, а незабаром перейдуть до реконструкції спортзалу. Керівник благодійного фонду Володимир Кметь обіцяє, що, насамперед, там зможе займатися селищна молодь. Крім того, в найближчій перспективі – облаштування комп’ютерного класу, теж для дітей.

Для того, щоб повністю реалізувати проект, потрібно більше мільйона євро. Благодійний фонд сподівається на підтримку закордонних меценатів та партнерів, проте закликає всіх небайдужих допомагати. Реквізити для допомоги – на сайті фонду.

Це – проект майбутнього дива:

49
48_0
48
47
45_3




коментарів: 2
  1. Не лягала я під машини з обладнанням, одіозні ви мої. Брехні не повторюйте слідом за одіозним писакою. Зробити у школі фабрику не дозволили Закон, прокурор і міністр освіти.
    Коли бездіяльні і безініціативні чоловіки, та ще й депутати селищної ради, все валять на “кількох жіночок”, це смішно. Хіба це я їм будівлю отак занапастила і занехаяла?
    Коли “інформаційне агентство” старанно передруковує упереджені й брехливі пасажі щодо мене, це сумно. То брехню Сапожнікова про “НД” подаєте без коментарів, то брехню Топорівського.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця