<

Замовне вбивство ковельчанина: чотирьох вбивць взяли під варту

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:54 | 23.09.2019 / Новини / /
Перегляди
6
/ Коментарі відсутні

Чотирьом громадянам, підозрюваним у скоєнні замовного вбивства жителя Ковеля, суд обрав запобіжний захід у виді тримання під вартою.

Про це інформує пресслужба прокуратури Волинської області.

Нагадаємо, 17-го вересня на околиці Ковеля виявили вбитого 46-річного місцевого жителя. Згодом затримали організатора, пособників і виконавця цього злочину.

З’ясувалося, що вбивство чоловіка замовив його суперник з мотивів ревнощів та неприязних відносин. Пособником у вчиненні злочину став 40-річний уродженець Республіки Грузія, мешканець одного з сіл Ковельського району, а виконавцем – його рідний брат, колишній учасник одного зі збройних конфліктів на Кавказі.

Ще один учасник злочину – також уродженець Грузії. Домовившись з жертвою про зустріч поблизу недіючого кафе в Ковелі (місце було вибрано заздалегідь), щоб нібито замовити йому виконання будівельних робіт, зловмисник зранку 16 вересня 2019 року провів потерпілого якнайдалі від дороги та вистрілив йому в голову.

Чотирьом громадянам, яких затримали 18 вересня 2019 року, повідомлено про підозру у вбивстві на замовлення, за попередньою змовою групою осіб (кримінальне правопорушення, передбачене п.п. 11,12 ч.2 ст. 115 КК України). Найближчих 60 днів вони перебуватимуть під вартою.

Хід досудового розслідування перебуває на контролі в керівництва прокуратури області. Зауважимо, що за вчинення такого злочину Кримінальним кодексом України передбачено покарання аж до довічного позбавлення волі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер
27 Березня, Середа