<

«Купи картину – подаруй дітям свято»: Благодійний марафон від інтернет-видання «БУГ»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
07:12 | 7.12.2018 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

До новорічних свят інтернет-видання «БУГ» запускає благодійний марафон «Купи картину – подаруй дітям свято». З 6-го по 11-те грудня кожен має можливість замовити картину на холсті із зображенням міста з висоти пташиного польоту. Виручені кошти підуть на благодійність.

Картина на холсті з фото, яке зроблене з висоти пташиного польоту, стане гарним та оригінальним подарунком вашим близьким до різдвяних та новорічних свят або доповненням до інтер‘єру вашого офісу чи домівки.

Як взяти участь в марафоні?

Потрібно замовити картину: обрати фотографію та внести завдаток у сумі собівартості виготовлення, яка залежить від розміру картини. Знайти світлини можна на сайті в розділі ДронБУГа. Зробити замовлення можна за допомогою спеціальної форми.

Як долучитися до благодійності?

Коли ваша картина буде готова, ми особисто вручимо її вам. Ви ж, в свою чергу, повинні будете оплатити благодійний внесок, сума якого залежить від вашого бажання та можливостей. Саме ці кошти будуть використані на благодійність.

Куди підуть виручені кошти?

Гроші, які нам вдасться отримати за час проведення акції, передамо для діток, які цього потребують.

Після завершення марафону ви отримаєте від нас звіт, в якому ми покажемо тих, хто долучився до благодійності та тих, хто отримав допомогу. 

Ще раз про те, як зробити замовлення.

Потрібно обрати фото на сайті в розділі ДронБУГа та розмір картини. Зробити замовлення можна за допомогою спеціальної форми, перейшовши за посиланням https://goo.gl/forms/fokTzB8KjLoPEkPZ2

Там ви знайдете і ціну за виготовлення картини. Друк – на якісному натуральному холсті, з галерейною натяжкою на підрамнику з натурального дерева, в комплекті йде кріплення.

Для детальної інформації телефонуйте за номером 096 285 45 34.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер