<

Захисник з Луцького району, який втратив на війні ноги, знову отримав можливість ходити

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:11 | 11.03.2023 / Новини / , /
Перегляди
1017
/ Коментарі відсутні

26-річний захисник з Луцького району Роман Гримайло, який втратив на війні обидві ноги, вчиться жити з протезами і вірить у найшвидшу перемогу України над ворогом.

Про це пише МОЗ.

Роман Гримайло – уродженець селища Кутрів Луцького району. До повномасштабного вторгнення він працював у Польщі та жив звичайним життям. 

Однак 24-го лютого хлопець «за покликом серця» повернувся в Україну та добровольцем вступив до лав ЗСУ. Пройшов спеціалізоване навчання в Великій Британії.

Проте на Донецькому напрямку внаслідок одного з ворожих обстрілів захисник отримав мінно-вибухове поранення і втратив обидві нижні кінцівки.

Роман втратив кінцівки, але не здався. Спершу захисник потрапив до травматологічного відділення Обласної клінічної лікарні ім. М. І. Пирогова, а після – на реабілітацію до Клінічного центру медичної реабілітації та фізіотерапії.

«Роман пройшов через довгі й непрості місяці реабілітації та боротьби, перш ніж зміг повністю відновитися та адаптуватися до протезів. Зараз він повний жаги до життя і боротьби за власне майбутнє та, попри все, вірить у найскорішу перемогу України над ворогом», – йдеться в дописі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа